Старши треньорът на Левски - Николай Костов, назова причините за

...
Старши треньорът на Левски - Николай Костов, назова причините за
Коментари Харесай

На Никулден Николай Костов промърмори: Имаше доста объркани неща в днешния мач

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, назова аргументите за това Левски да загуби от Хебър, с което " сините " се простиха и с възможностите си да завоюват Sesame Купа на България.

Наставникът на столичния отбор разкритикува своите футболисти за изгубените единоборства, както и за това, че съперникът е бил по-добрият колектив на терена през днешния ден.

" Имаше много комплицирани неща в днешния мач. Ще се опитам да назова две съществени аргументи, с цел да загубим срещата. Едната е, че загубихме съвсем всички единоборства. Водеща мощ във футбола е игра и битка за топката. Оттам не можем да се изявим добре и самостоятелно. Втората, най-тежка причина, е, че по-добрият колектив на терена беше тимът на Хебър. Поздравявам ги, заслужена победа!

В предния мач единоборствата ги печелихме. Оттам се получиха опциите да победим Локомотив (Пловдив). Днес отстъпвахме. Започнахме да играем интензивно след 60-ата минута, когато тимът на Хебър към този момент водеше в резултата.

 В добавеното време проявихме интензивност. При първата изритана топка Хебър си получи заслуженото. Това е повода да загубим днешния мач.

Подценяване не мога да кажа, че е имало. И в първия мач в София ни затрудниха оптимално. Играят порядъчен футбол. Явно в този мач не бяхме задоволително дейни и мобилизирани. Показахме се като по-слабия колектив. Левски постоянно би трябвало да излиза на лимита на опциите си.

Не е в този момент моментът да си взимаме поучения. Поуките ще са откакто приключи шампионатът - да се направи един обширен разбор и да забележим къде изоставаме и какво можем да променим, с цел да се подобрим. В някакъв интервал от шампионата показахме доста положителни игри, обаче в края се пречупихме. Показахме това, което не би трябвало да демонстрираме като тим.

Няма по какъв начин да приказвам за промени за идващия мач, предстоят разбори. Това е турнирен мач, а не като днешния ", сподели Костов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР