Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира втората победа на

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира втората победа на
Коментари Харесай

Николай Костов: Доволен съм от старанието на футболистите

Старши треньорът на Левски Николай Костов разяснява втората победа на отбора си по време на предсезонния лагер в Турция.

с 1:0.

" Доволен съм, че най-сетне спечелихме. Видях, че играчите желаят да се приближат към игровия жанр, който желаеме да постановяваме в тима. Изиграхме два доста положителни мача по време на подготовката - с Александрия и в този момент с Динамо. Първия мач го загубихме, само че и тогава стояхме добре на терена, получаваха се комбинациите ни. Най-доволен съм от старанието на играчите. Те съумяха да държат противника надалеч от вратата ни ", разяснява той.

Наставникът помоли за самообладание от страна на последователите на отбора.

" Бих апелирал почитателите на Левски да имат по-голямо самообладание. Целият клуб изживява сложен интервал. Ние се опитваме игрово да изглеждаме добре. Но е мъчно, тъй като непрекъснато напущат футболисти, идват нови. На тях им би трябвало време да се приспособяват към стила на игра. На нас ни трябват нови играчи във всички линии. Не желая да наподобява по този начин, че единствено желая нови футболисти, тъй като знам какво е положението на клуба ", сподели още той.

Треньорът съобщи, че Хоакин Фернандес ще получи игрово време още в контрола против юношите на Шахтьор Донецк на следващия ден, в която ще играят най-вече млади футболисти на " сините " и такива, които нямат доста минути досега.

" Взехме новия бранител от Уругвай, тъй като се зашумя доста към Хосе Кордоба. Това не значи, че той ще напусне, само че ни трябваше централен бранител с ляв крайник ", сподели Николай Костов за селекцията на " сините " и новите играчи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР