Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде много добра

...
Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде много добра
Коментари Харесай

Костов призна за Охене и заяви: Видях доста добри неща, но има върху какво да работим

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде доста добра оценка за представянето на футболистите на Левски, макар че тимът му загуби с 1:2 след поврат от украинския Олександрия. Това беше второ следващо проваляне за „ сините “ по време на подготвителния им лагер в Белек, Турция.

Костов също по този начин удостовери, че в Левски ще привлекат халфа Карлос Охене.

„ Видях много положителни неща, изключително през първото полувреме. Има неща, върху които работим. Стремим се да покачваме равнището. Имахме доста положителни взаимоотношения. Работихме на висока преса. Отборът се показа много сполучливо. Имахме положителни взаимоотношения, тъй че давам една доста добра оценка като цяло “, разяснява Костов.

„ Естествено, че не е минал най-тежкият интервал от подготовката. Мисля, че футболистите се оправят добре. Тренировките стават по-интензивни, работим за мощ. Не сме толкоз свежи. За 60 минути от по-основните играчи съм удовлетворен от свършената работа “, добави наставникът на „ сините “.

„ Ние по принцип не обръщаме такова огромно внимание на головете, които получаваме в първите контроли. Работим, с цел да сме по-добре проведени, да позволяваме по-малко неточности. Головете, видяхте, че има групова неточност. Първият гол може би е неточност на съдиите, само че това няма никакво значение. Нямаме фикс идея да преследваме резултати. За нас е значимо да се представяме добре “, сподели още Николай Костов.

„ Джавад Ел Джемили е по-близо от Билал Бари до това да се появи в игра, само че дано забележим по кое време ще стартират по-активно да упражняват, с цел да вземат присъединяване в контролите “.

„ Имаме към този момент диалози с футболисти, защото би трябвало да сменяем Краев и Петрис. Скоро чакаме нов футболист на мястото на Краев. Да, Охене чакаме. Трябва да зададете въпросите на управлението по какъв начин са с подписите. Времето ще покаже дали ще замести добре Краев ”, приключи Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР