Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов заяви, че отборът му

...
Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Надявам се да се получи хубав мач, този турнир трябва да стане традиция

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов съобщи, че тимът му закономерно е достигнал до финала на шампионата за efbet Купа на България. Утре от 18:00 часа " сините " ще се изправят против безконечния си противник ЦСКА в спор за трофея.

Ето какво сподели наставникът на Левски на днешната конференция:

" Ние през целия сезон изпитвахме компликации. Правим състава в придвижване, работим и се стараем. Смятам, че закономерно доближаваме до финала. Доста тимове ни подценяват, само че съставът ни е построен от опитни играчи с темперамент, които през годините са доказвали, че имат място в България. Този край за нас досега е най-хубавото достижение, уповавам се след на следващия ден да имаме още по-добро.
 Тити Папазов: През месец март надали някой е вярвал, че Левски и ЦСКА ще са на край за Купата
Тити Папазов: През месец март надали някой е вярвал, че Левски и ЦСКА ще са на край за Купата

Утре излизаме за победа и считам, че имаме своите шансове ", съобщи Папазов

Знам, че всички в ЦСКА чакат сложен мач, тъй че ние ще дадем максимума от себе си. Надявам се да има хора в залата, тъй като в действителност този шампионат, който се провежда, би трябвало да стане традиция да се играе в тази зала години наред. Във Франция шампионатът се играе в зала " Берси " в Париж всяка година.

Неутрална зала и най-хубавата такава. Трябва да се слагат високи цели и фантазии, с цел да се върви напред. Ако желаеме българският баскетбол да върви напред, всеки би трябвало да захвърли своето его. Надявам се на следващия ден да стане прекрасен мач с конспирация до края и по-добрият тим да победи ", показа Ангелов.
 Промениха часа на финала сред ЦСКА и Левски
Промениха часа на финала сред ЦСКА и Левски

Вместо в 19:00 дуелът сред Левски и ЦСКА ще стартира в 18:00ч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР