Старши треньорът на Левски Делио Роси обяви след победата с

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси обяви след победата с
Коментари Харесай

Делио Роси: Нереално е да се играе пред празни трибуни

Старши треньорът на Левски Делио Роси разгласи след успеха с 2:0 над Верея, че е нереално да се играят мачове без аудитория.

“Нереално е да се играе пред празни трибуни и неизбежно въздейства на мотивацията. На терена се видя, че сме по-добрият тим, можеше да вкараме повече през първото полувреме. Когато вкараш единствено веднъж, мачът си остава отворен. Най-важното е да се стигне до вратата, а там трябват повече предпочитание, хъс и мощ, с цел да реализираш. При 2:0 се успокоихме, горещината не оправдава футболистите. Сега ни чака най-важната част от първенството”, сподели Роси и призна, че ще би трябвало да намерения какво да прави, в случай че травмата на Милош Цветкович се окаже сериозна.

“Не съм приказвал с лекаря, само че на следващия ден ще преценим обстановката с Цветкович. Дано не е нищо съществено. В разширения състав имам футболисти, които могат да играят отляво на отбраната, само че за отдясно ще би трябвало да измисля нещо”, показа италианецът и погледна по-конкретно към реванша с ЦСКА.

“Остават няколко дни до този мач, само че ще е най-голямата ни неточност да мислим, че при 2:0 сме се класирали на финала. Двубоят стартира от 0:0 и би трябвало да го изиграем тъкмо по този метод.”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР