Старши треньорът на Левски – станимир Стоилов, даде своя коментар

...
Старши треньорът на Левски – станимир Стоилов, даде своя коментар
Коментари Харесай

Стоилов: Без генерални оценки - победихме тим от трета дивизия

Старши треньорът на Левски – станимир Стоилов, даде своя коментар след успеха над Вихрен в шампионата за Купата. Специалистът показа, че след мач с отбор от трета дивизия не може да се вършат оценки, само че щом „ сините “ са позволили гол – това не приказва добре.

„ Без да се трудиш, нормално мъчно се реализират триумфи. Стана прекрасен футболен празник, доста „ сини “ почитатели пристигнаха – това е най-важното. Един прекрасен празник за Сандански. Заслужена елиминация “.

„ Чак да си подвигаме духа с Вихрен – не. Те са тим от трета дивизия. Нормално беше да победим. Но този триумф би трябвало да даде убеденост и храброст на играчите “.

„ Когато допуснеш гол от статично състояние, това не приказва добре за теб. Особено когато си Левски. Въпреки тежкия терен, меко казано...вкарахме четири гола. Бразилците имаха още моменти да се разпишат, само че не може мда вършим генерални оценки след триумф над отбор от трета дивизия. Явно е, че не играем на най-много. Щом допуснахме гол от тим от трета дивизия, очевидно концентрацията не е на равнище “.

„ Мачовете с Лудогорец напоследък са извънредно забавни. Дано футболистите оценят заряда и запазят духа на Левски, гордия Левски, както споделям. Евентуално Илиян Стефанов може да се възвърне, само че се колебая, един месец не е упражнявал “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР