Старши треньорът на Лацио предупреди своите играчи, че е крайно

...
Старши треньорът на Лацио предупреди своите играчи, че е крайно
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Лацио трябва да спре да хвърля точки “на вятъра”

Старши треньорът на Лацио предизвести своите играчи, че е извънредно време да спрат да хвърлят точки “на вятъра ” след равенството на “орлите ” против Верона в срещата сред двата тима от 21-ия кръг на италианската Серия “А. ”.

„ Това беше сложен мач, както всеки можеше да планува, защото Верона ирае жестоко и техният тим е в добра форма в последно време. Имахме верния метод, като се изключи първите 15 минути на второто полувреме. Казах на екипа, че съм удовлетворен от представянето, само че би трябвало да обмислим какво се случи, тъй като губим точки. Никога не съм се страхувал, че ще изгубя мач, само че Лацио би трябвало да спре да хвърля точки “на вятъра ”, разяснява Сари на конференцията след мача.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Лацио не съумя да завоюва във втори следващ мач и към този момент има единствено точка преднина пред първия тим отвън зона “Шампионска лига ”. Честите в последно време неточности на тимовете от върха в прочут смисъл обезсмислиха битката за купата, само че заплетоха по извънредно забавен метод битката за квотите за европейските клубни шампионати следващата година, тъй като сега разликата сред втория и шестия в Серия “А ” е единствено 5 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР