Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев изрази разочарование след .

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев изрази разочарование след .
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Моето бъдеще ще се реши след неделя

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев изрази отчаяние след. По този метод " сините " сложиха завършек на серията от 15 следващи дуела без загуба за новака в българския футболен хайлайф. Специалистът разяснява и слуховете за вероятно негово прекосяване в Левски.

" Всяко нещо има начало и край. Нашата серия завърши. За страдание, не искахме по този метод и през този полусезон. Аз съм признателен на футболистите за всичко, което демонстрираха в интервала, в който аз работя с тях - за израстването, за себераздаването и най-много за резултатите, които постигнахме. Това е първият гол, който позволяваме от статично състояние, откогато аз съм пристигнал в тима ", разяснява след срещата Генчев.

" Първата част бе много по-равностойна. Имахме и няколко благоприятни условия. През второто полувреме играхме много страхливо. Направихме единствено 2-3 контраатаки, което е доста малко за нас. В предните мачове вкарахме 3 гола на Лудогорец, 4 на Локомотив (Пловдив) и 2 на ЦСКА. Сега даже нямаме прецизен удар в очертанията на вратата, което е нетипично за нас, само че има и такива моменти, когато играта не ни върви ", добави треньорът.

" Като свърши последният кръг в неделя, тогава ще се реши моето бъдеще. Към момента съм помолил освен Левски, само че и всеки различен тим, който има интерес към мен, да изчака и след неделя ще се реши моето бъдеще. Не желая това нещо да се отразява на футболистите ми, тъй като непрекъснато ме питат какво се случва. След последния дуел ще има повече изясненост ", приключи Станислав Генчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР