Старши треньорът на коментира загубата на своя тим след дербито

...
Старши треньорът на коментира загубата на своя тим след дербито
Коментари Харесай

Стоянович: Във футбола целта е към вратата, а не към тъча

Старши треньорът на разяснява загубата на своя отбор след дербито с. " Сините " отстъпиха с 1:0, макар че играха 20 минути с човек повече на терена.

" Загубихме мача. Много хора мислеха, че ще стане някаква злополука, само че футболът е чудна игра. Ние дадохме 100 % от себе си. Не показахме през цялостните 90 минути една и съща експанзия. ЦСКА е доста крепък, нападателен тим.

Имахме някакви положения, където липсваха пасове и удари. Не бяхме съсредоточени в наказателното поле. Много сложен месец за нас и за мен изключително. Трябва да създадем умерено един разбор и да играем по-добре в пролетния дял.

Имахме положения, бяхме в наказателното поле, само че постоянно търсим нещо екстра при ситуациите и не насочваме удари. Във футбола задачата е там - към вратата, а не на тъча. Исках от тима да е толерантен, да не бърза, да не губи топки, тъй че ЦСКА да направи проблем и да вкара втори гол. Знаех, че в случай че сме търпеливи, ще пристигна шансът и голът. Но това е футболът.

Със сигурност новият спонсор ще направи по-спокойна работата. Сега е моментът всички да се успкоят, на следващия ден да създадем добър разбор. Феновете на Левски желаят по-остра игра, повече офанзиви. В този миг най-важно е да се запазим здрави.

Със сигурност би трябвало да се направи добър разбор на кои позиции ни трябват играчи. Днес Станислав изигра мача си на 100 %, даде всичко от себе си, не се пази. Какво ще стане с Робърта? Това е политика на клуба.

Важното е играчите, които са контузени, да се върнат. Сега ще имам повече време да изкажа моята философия и да създадем по-добри мачове напролет ", приключи Стоянович. efbet Лига 13 кръг, петък 18 декември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР