Старши треньорът на Карло Анчелоти бе доволен от , но

...
Старши треньорът на Карло Анчелоти бе доволен от , но
Коментари Харесай

Карло Анчелоти похвали Барселона и отсече: Трябва да бъда честен

Старши треньорът на Карло Анчелоти бе удовлетворен от , само че призна пред " Movistar ", че съперникът е изиграл доста добър мач:
" Трябва да бъда почтен, Барселона изигра доста добър мач. Не мисля, че ни превъзхождаха, те направляваха топката, бяхме доста ефикасни в техните слаби страни, доста ефикасни. Мачът беше равносилен и нито те преобладаваха над нас, нито ние над тях ", съобщи Татко Карло след мача и добави:
" Мачът беше изстрадан, тъй като беше равносилен, с положителни играчи, два положителни тима, беше занимателен мач, само че на пейката постоянно страдаш ".
" Започнахме доста добре, с излизане откъм гърба, игра сред линиите и прекосяване към контраофанзива. След гола малко се отпуснахме, контролирахме повече нещата на терена. Заслужавахме да спечелим първото полувреме, само че допуснахме трагичен гол и второто полувреме беше доста мъчно. Използваха го доста добре против нас, само че ние имаме играчи с такива характерности, които се оправят доста добре ".
" Атакувахме доста добре. Барселона игра добре, има висококачествени играчи. Това беше значим мач за всички. Имаше добра атмосфера на трибуните и макар че това не е най-важната купа, това беше значим мач. Барселона има първокласен тим и той ще се усъвършенства. През първото полувреме те сътвориха заплаха през центъра, нещо рядко за Барселона, само че и ние показахме нашето качество ", разяснява след края на срещата Анчелоти.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР