Старши треньорът на Жирона Мигел Анхел Санчес Муньос - Мичел

...
Старши треньорът на Жирона Мигел Анхел Санчес Муньос - Мичел
Коментари Харесай

Мичел: Целта е да завършим пред Барселона

Старши треньорът на Жирона Мигел Анхел Санчес Муньос - Мичел съобщи, че отборът му е насочен към задачата да приключи във прогресивен звук популярния сезон в Ла Лига. Жирона ще гостува на Алавес в петък в дуел от 35-ия кръг на испанското футболно състезание.

След 34 изиграни мача съставът, воден от Мичел, заема второ място във краткотрайното нареждане, а най-хубавото класиране на Жирона е 10-о място от сезони 2017/2018 и 2022/2023.

" Целта е да приключим на втора позиция и се нуждаем от победи в оставащите си четири срещи. Но ще работим мач за мач. В момента тимът ни е преди Барселона и задачата е да останем там. Сега сме противници на Барселона, тъй като те са зад нас в класирането и имаме една и съща цел. Спечелихме си опцията да се конкурираме с Барселона и Реал Мадрид ", сподели Мичел, представен от организация " Ройтерс ".

Мичел разкри, че няма да може да разчита на нападателя Кристиан Стуани и полузащитниците Борха Гарсия и Джон Солис поради травми.

" Очаквам доста сложен мач против Алавес, само че не чакам съперникът да играе по-различно от това, което следим цялостен сезон. Те имат отлична игра в транзиция и доста бързи футболисти. Алавес е добър тим, с който се работи доста съществено. Точно по тази причина би трябвало да бъдем оптимално готови. Трябва да успеем да намерим свободни пространства в офанзива, само че те са отбор, който работи устойчиво в отбрана и знаят по какъв начин да провеждат контраатаки ", добави старши треньорът на Жирона.
 Шави: Няма съревнование с Мичел, само че има предпочитание за реванш
Шави: Няма съревнование с Мичел, само че има предпочитание за реванш

Причината е загубата от Жирона с 4:2, през декември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР