Старши треньорът на италианския шампион Интер о Симоне Индзаги сподели,

...
Старши треньорът на италианския шампион Интер о Симоне Индзаги сподели,
Коментари Харесай

Индзаги: Имам петима нападатели в добра форма, които заслужават да играят

Старши треньорът на италианския първенец Интер о Симоне Индзаги показа, че задачата пред тима му е да реализира резултат в реванша против, който ще му разреши да играе на край за Купата на Италия. " Отборът ни е стимулиран. Предвид правилото за гол на непознат терен, ще има значими епизоди от мача, в които би трябвало да сме решителни и съсредоточени ", сподели експертът на конференцията си пред медиите.

" Всеки треньор има подозрения и избори, които би трябвало да прави всеки ден. След последните две тренировки ще избера най-хубавото за мача. Още се борим и за двата трофея и вършим чудесно показване, в случай, че през януари към този момент спечелихме Суперкупата ", счита той. " Играхме три дербита през сезона, само че на следващия ден желаеме да спечелим, с цел да играем на финала. Ще играем на нашия стадион, пред аудитория, която ни въодушевява през целия сезон. Знаем, че няма да сме сами ", сподели още Индзаги.
 Пиоли: Трябва да направляваме събитията на терена против Интер Пиоли: Трябва да направляваме събитията на терена против Интер
" Знаем какъв брой значим за тима е Марсело Брозович. За страдание той отсъства в един интервал през сезона, който съответства с не толкоз положителното показване на тима. Говорих с клуба и несъмнено ще вземем състезател на неговия пост, само че в този момент това не ме интересува толкоз, тъй като ни остават 40 дни от сезона ", добави експертът.

" Имам петима нападатели в добра форма, които заслужават да играят. Ще направя избор. Трябва да преценява кой ще играе от началото и кой може да влезе по време на игра ", сподели още по-малкият брат на Филипо Индзаги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР