Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че е доволен

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Индзаги: Много съм доволен от реакцията на отбора през второто полувреме

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги съобщи, че е удовлетворен от реакцията на отбора през второто полувреме при равенството 3:3 като посетител на Бенфика в дуел от петия кръг кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Нерадзурите разделят първото място в класирането с Реал Сосиедад и би трябвало да победят Залцбург в последния си мач, с цел да имат преимущество при жребия за осминафиналите.
 Бенфика - Интер 3:3 в Шампионска лига
Интер не се съобщи и се пребори за точка след три гола пасив против Бенфика

Португалците останаха без победа

" Много съм удовлетворен от реакцията на тима през второто полувреме. Бяхме покрай успеха ", сподели Индзаги пред UEFA.com.

Бенфика пропусна първа победа, макар че поведе с 3:0. Жоао Марио означи хеттрик в 5-ата, 13-ата и 34-ата минута против някогашния си тим. Гостите от Милано изравниха през втората част посредством Марко Арнаутович (51), Давиде Фратези (58) и дузпа на Алексис Санчес в 72-ата.

" През първото полувреме имахме неприятен метод, знаехме капацитета на противника и трябваше да излезем на терена по друг метод. По време на паузата, в която говорихме, променихме някои неща и играхме с изцяло друг дух през второто полувреме ", добави Индзаги.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР