Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че е доволен

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Симоне Индзаги е доволен от прогреса на Интер

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги съобщи, че е удовлетворен от напредъка на тима, в очакване на утрешното домакинство на Шахтьор Донецк в Шампионската лига. Двата отбора са в група "D " на шампионата, като Интер е втори във краткотрайното класиране със 7 точки, на две от водача Реал Мадрид. Шахтьор е финален с едвам една точка в актива си, а третият Шериф има 6 все още.

"Мисля, че се развиваме и сме на верния път, само че към момента ни следва доста работа. Познаваме добре Шахтьор и стила му на игра. Очакваме натоварен, европейски конфликт сред два тима, които играят добър футбол. Класирането за идната фаза е в нашите ръце ", разяснява Симоне Индзаги.

"Всеки треньор има свои хрумвания. Смятам, че открих отлична среда, в която ме посрещнаха другарски от първия ден. Имаме огромен напредък. Вярвам, че успеха над Наполи ще ни даде основен подтик, макар че играхме добре и против други мощни тимове в шампионата ", сподели още Индзаги.

Тимът на Интер е трети във краткотрайното класиране в италианското състезание с 28 точки, на 4 от водачите Наполи и Милан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР