Старши треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги е уверен, че

...
Старши треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги е уверен, че
Коментари Харесай

Индзаги: Трябва да сме с хладен ум и горещо сърце

Старши треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги е убеден, че неговите футболисти ще играят със сърце и душа в конфликта с Милан от полуфиналите в Шампионска лига.

Първият дуел е в сряда на " Сан Сиро ", а алегоричен хазаин е Милан.

Треньорът на Интер сподели пред медиите на конференцията преди мача, че " нерадзурите " са се подготвили за дербито по най-хубавия вероятен метод, откакто записаха три безапелационни победи поредно против Лацио, Верона и Рома в Серия А през последните седмици.

Интер е непобеден в елиминациите на Шампионската лига този сезон и Индзаги има вяра, че формата на неговия тим в конкуренцията би трябвало да обезпечи в допълнение равнище на убеденост.

" Последните няколко мача ни приготвиха по допустимо най-хубавия метод. Утре знаем, че е полуфинал от Шампионска лига, това е дерби. Всички знаем какъв брой е значимо за всички нас и желаеме да го изиграем по най-хубавия метод.

Ще би трябвало да играем с студен разум и горещо сърце. Що се отнася до сърцето ни, нямам никакви подозрения. Ще би трябвало да бъдем мъдри, ще има рискови моменти и непредвидими събития по време на мача, знаейки, че ще би трябвало да играем 180 минути в конфликта. Знаем какво значат дербита, изиграхме седем през тези двадесет месеца. Печелихме и губехме, само че всеки мач е неповторим ", разяснява Индзаги.

Основната дискусионна тематика преди утрешния мач е дали Рафаел Леао от Милан ще играе, само че  Индзаги не смята, че възможното му неявяване би повлияло на метода, по който Интер ще подходи.

" Всички знаем качествата на играча. Знаем, че той може да не играе, само че в последна сметка това няма да промени проекта ни за игра ", добави Индзаги.

" Милан е първокласен тим. Много добре отракан. Фаворити или не, виждали сме всичко преди. Няма да бягаме от предизвикването и знаем, че със сърце и душа ще играем по най-хубавия вероятен метод ", сподели Симоне Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР