Старши треньорът на Интер Маями - Херардо Мартино потвърди, че

...
Старши треньорът на Интер Маями - Херардо Мартино потвърди, че
Коментари Харесай

Треньорът на Интер Маями потвърди за Луис Суарес

Старши треньорът на Интер Маями - Херардо Мартино удостовери, че има предпочитание да притегли някогашния нападател на Барселона и Атлетико Мадрид Луис Суарес. Ако „ чаплите “ съумеят да подпишат с уругваеца, то той ще се събере още веднъж с Лионел Меси.

Тримата с Неймар образуваха мощното „ MSN “, което завоюва континенталния требъл през сезон 2014/2015, състоящ се от Ла Лига, Шампионската лига и Копа дел Рей. Общо триото изигра 113 мача дружно, отбелязвайки 253 гола.

Суарес беше свързван с прекосяване в Маями през лятото, само че в последна сметка остана в бразилския Гремио, към който се причисли през декември 2022-а година. Сега обаче трансфер в Интер Маями още веднъж е на дневен ред, откакто нападателят разгласи, че ще напусне бразилския клуб в края на сезона през декември.

Мартино удостовери, че има проекти за идващия сезон, които включват Суарес като член на тима.

„ В рамките на нашия разбор на идния сезон и потребностите, които може да имаме, сме създали разбор с Луис и разбор без Луис. Така че когато пристигна моментът да официализираме обстановката на Суарес във връзка с Интер Маями, ние ще бъдем подготвени да тръгнем в съответната посока “, съобщи Мартино, представен от Goal, на конференцията си преди дуела с Шарлът, приключил наедно 2:2 рано тази заран.

Ако Суарес се причисли към МЛС, той ще се събере още веднъж с трима някогашни съотборници в Барселона в лицето на Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс. Мартино също по този начин управлява Барселона през сезон 2013/2014, година преди Суарес да дойде в клуба. Той подаде оставка след разочароваща акция, в която тимът не съумя да завоюва трофей.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР