Старши-треньорът на Хебър Владимир Манчев говори пред журналисти преди първото

...
Старши-треньорът на Хебър Владимир Манчев говори пред журналисти преди първото
Коментари Харесай

Манчев: Очаквам да играем доста по-добре

Старши-треньорът на Хебър Владимир Манчев приказва пред публицисти преди първото за 2023-а година занятие на отбора. 

Селекцията

" Имаме привлечени играчи на всички линии. Очаквам вероятно още не повече от 1-2 попълнения. В момента се водят договаряния в тази посока, само че знаете, че през зимния трансферен прозорец селкцията се прави по-трудно. 

Няма потребност да разделяме играчите на българи и чужденци, само че моето условие беше изключително бранителите да бъдат българи, защото имахме проблеми с връзката в отбрана ", акцентира Манчев. 

Той показа и новите си помощници - Димитър Андонов и треньорът на вратарите е Мартин Митев.

„ Избрах ги, тъй като желая да работя с екип, който аз самият съм подбрал. Проблемът при Кирил Божков и при Спас Гигов беше, че те си имат техни задължения. Знаете, че единият е началник на детско-юношеската школа, а другият води втория тим на Хебър, и работата им се разпокъсваше. Аз желая щабът ми да бъде съсредоточен само върху първия тим. Защото имаме и много работа, а и самата работа е доста виновна. Трябва да реализираме задачите си “, сподели Манчев.

Схемата на игра

„ Няма да променяме нищо в игровата скица, само че ще би трябвало да подобрим всички съставни елементи на играта. Трябва да подобрим и резултатите. Трябва да реализираме резултати и играчите би трябвало да го схванат по най-бързия метод. През резултатите минава и постигането на задачата ни. Която е оставане в елита “ безапелационен е Владимир Манчев. Той разяснява и горещата тематика за домакинските мачове на отбора.

„ Дали тежи или не това, че не играем пред лична аудитория, това към този момент е минало. Имам уверения на управлението, че от новия полусезон ще стартираме да играем на нашия стадион, тъй че тогава ще си проличи дали е тежало или не. Сега  ще срещам играчите с нашите цели и условия – очаквам ги да минат медицинските проучвания и ще имаме диалози. Ще бъдат осведомени с всичко, само че това ще става последователно – не желая да ги претрупвам с прекомерно доста информация още от първия ден. Убеден съм, че за разлика от предходната година, през тази ще стартираме да се оправяме много по-добре. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР