Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов сподели очакванията си

...
Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов сподели очакванията си
Коментари Харесай

Ники Митов: Излизаме срещу един от най-големите отбори, половин България подкрепя ЦСКА

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов показа упованията си за идния 1/16-финален дуел от шампионата за Купа България против ЦСКА в сряда.

" Очаквам мача за купата против ЦСКА в сряда да стане празник за града. Излизаме против един от най-големите тимове в България. Казал съм го и различен път, половин България е от Левски, другата е от ЦСКА. На среща си ще имаме тим, който е без загуба в шампионата на Първа лига от началото на сезона. Изключително почитам треньора на гостите Стойчо Младенов и имам почит към него поради всичко, което е постигнал във футбола. От подобен мач Хебър може единствено да завоюва в един или различен аспект ", разгласи Митов за " Марица ".

Той към този момент е имал сходен конфликт с алените в шампионата за националната купа преди няколко години.
 Легенда на Хебър се закани на ЦСКА: Правим 1:1 и в продълженията ги отстраняваме
Легенда на Хебър се закани на ЦСКА: Правим 1:1 и в продълженията ги отстраняваме

Малинов Малинов сподели какви са упованията му за дуела

" Като треньор на Септември имах доста забавен мач с ЦСКА преди 5 години. Тогава при резултат 1:1 имаше дузпа за нас. Съдията обаче не ни я даде, а по-късно ЦСКА победи с купата на България. Те ни вкараха надвит гол в 94-та минута ", разяснява още Митов.

Митов взе отношение и по тематиката за неприятното положение на терена на стадион " Георги Бенковски ": " Аз желая най-вече от всички да играем на прекрасен терен, само че все още това е действителността и не можем да създадем нищо с цел да го върнем толкоз бързо до съвършеното му положение, в което беше напролет ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР