Старши-треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев намекна за странични фактори,

...
Старши-треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев намекна за странични фактори,
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Очевадно е, че има нещо, което не е както трябва и то е срещу нас

Старши-треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев загатна за странични фактори, които „ пречат на развиването на българския футбол “ след в среща от 27-ия кръг на Първа лига.

„ Направихме втора загуба след тази от Ботев Враца и то след доста добра игра. И в двата мача изиграхме добре минутите, в които ни беше мъчно. Винаги искахме да стигнем до успеха. За жал, има фактори, които извънредно доста пречат на развиването на българския футбол. Изваждам избрани тематики на показ, които не са от през вчерашния ден и продължаваме да ги подминаваме. Направихме изказване от клуба за двете несъществуващи дузпи във Враца. Днес още веднъж започваме от първата секунда е ясно какъв ще бъде критерият. Има неща, които би трябвало да се покажат. Основен проблем е. Имаше Конгрес преди известно време. Не знам... “, разяснява Пенев.

„ Може би всички чакат някаква смяна. Докога тази тематика със съдийството ще я подминаваме? Това са неща, които са доста значими. В пета секунда има фаул в наказателното поле за нас, което се подминава с лека ръка. Три минути продължение. Ние направихме 10 смени. Това не е действително да има три минути. Очевадно е, че има нещо, което не е както би трябвало и е ориентирано доста съответно против нашия клуб. Имаше и втори жълт картон за едно ритване в лицето, респективно червен. Има доста случаи такива “, сподели още Пенев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР