Старши треньорът на Хебър Камило Плачи говори веднага след загубата

...
Старши треньорът на Хебър Камило Плачи говори веднага след загубата
Коментари Харесай

Камило Плачи: Очаквах друг резултат, а не 0:3! След седмица ще играем по-добре

Старши треньорът на Хебър Камило Плачи приказва незабавно след загубата от румънския Аркада с 0:3 в Пазарджик в първия мач от 2-ия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

“Не беше изненада за нас, че Аркада игра толкоз мощно. Те играха за Суперкупата на Румъния и чакахме този тим да играе по този начин добре подредено и през днешния ден. Но чаках различен резултат, а не 0:3 ”, съобщи Камило Плачи.
 Хебър започва с тежка загуба от Аркада в Шампионската лига посред Пазарджик Хебър започва с тежка загуба от Аркада в Шампионската лига посред Пазарджик
“Видя се на игрището, че този тим е по-напред в подготовката от нас. Ние играхме по този начин както можем през днешния ден, само че съм сигурен, че след една седмица ще играем по-добре. За реванша ще забележим какво можем да създадем по-добре за техния сервис, тъй като имаме положителни посрещачи. Началото на октомври сме и всичките ни механизми са първоначално, след няколко седмици ще бъдат доста по-добре, и на това приписвам изгубените геймболи в третата част. Това, което би трябвало да търсим е след една седмица да играем по-добре от през днешния ден, само че също е значимо какво ще направи и противника ”, добави италианският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР