Старши треньорът на говори след поражението на тима с 0:4

...
Старши треньорът на говори след поражението на тима с 0:4
Коментари Харесай

Генчев: Нито от резултата, нито от играта сме доволни

Старши треньорът на приказва след провалянето на отбора с 0:4 от в конфликт от груповата фаза на Лига Европа.
" Нито от резултата, нито от играта сме удовлетворени. Единственото положително нещо е, че след 20 дни още веднъж играхме мач и то против много сериозен противник. Поне да си върнем част от формата. Да се подготвим за оставащите 7 дуела до края на годината ", стартира той.

" Специално за Тотнъм бе квалифицирано това нещо, защото в предния мач в Разград много от ситуациите бяха основани тъкмо през центъра на отбраната. Това е тим, който обича да комбинира през централната част. Видяхте и няколко дни по-рано против вкараха сходен гол. Затова искахме да имаме по-голяма сигурност в центъра, само че все пак допуснахме много недостатъци.

Опитвахме се да вкарваме по-свежи хора, защото много отпаднаха физически. Имахме единствено петима, които бяха упражнявали обикновено. 14 дни не са водили тренировки, разумно е да отпаднат и да бъдат заменени. Първо да ги предпазим от травми и другото, да вкараме по-свежи, които да се включат и да оказват помощ на останалите си сътрудници.

В Европа всеки един мач е значим. Носи авторитет на клуба, точки. Трябва да подходим извънредно съществено и да търсим максимума ", приключи младият експерт.
Лига Европа 4 кръг, четвъртък 26 ноември  Тотнъм 4:0краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР