Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Киселичков, даде мнението

...
Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Киселичков, даде мнението
Коментари Харесай

Тошко Киселичков: Сладка победа, имахме нужда от нея

Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Киселичков, даде мнението си успеха с 1:0 над ЦСКА. Той дефинира триумфа на неговия отбор като " сладостен ".

" Всяка една победа е специфична, тъй като желая да спечелвам мачовете и да се развъртвам. Играхме против сложен противник, сладка победа е. Футболистите хвърлиха доста сили, тимът ни имаше потребност от такава победа. Дани Наумов е един страховит вратар, той е в ЦСКА, с цел да си свърши работата по най-хубавия метод.

Има голяма заслуга за тази победа, както и всички останали. Радвам се, че всеки се стреми да бъде потребен тъкмо, когато би трябвало.

Дани избави дузпата, показа се доста добре, само че успеха е за всички от тима. Дали ще остана да повеждам ЦСКА, ще реши управлението.

Аз имам упоритостта да се развъртвам като треньор и се веселя постоянно, когато имам работя. Дали съм удовлетворен от ВАР? Не знам дали сте гледали дузпата, само че в тази ситуация нашият играч се движи без да вижда техния състезател, очевидно ВАР е решил друго. Най-вероятно не е от голяма важност какво мислим ние, а какво ще отсъдят съдиите ", сподели Тодор Киселичков.
 Героят Наумов: Радостен съм, че спасих дузпата
Героят Наумов: Радостен съм, че спасих дузпата

" Не беше най-трудният ни мач "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР