Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров-Белия е заложен

...
Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров-Белия е заложен
Коментари Харесай

Във ФК ЦСКА 1948 вече са готови с потенциалните заместници на Белия

Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров-Белия е заложен на дузпата, твърди " Тема Спорт ".

По подигравка на ориста за повторно може да му я бие Локомотив (Пловдив). Утре " черно-белите " гостуват на стадиона в Бистрица и в случай че си тръгнат с актив, съвсем несъмнено ще уволнят Белия.
 Алекс Колев: Играем два финала
Алекс Колев: Играем два финала

Борят се за оцеляване

Интересното е, че те един път към този момент направиха това. През май 2019-а Локо би Ботев Пд във финала за Купата на България на " Васил Левски ". Начело на " канарчетата " тогава бе точно Киров, а след провалянето шефовете на жълто-черните взеха решение да го освободят.

Наскоро управлението на ФК ЦСКА 1948 е сложило пред наставника и отбора ултиматум за 6 точки в оставащите два дуела до края на постоянния дял - с Локо (Пловдив) и Арда. Само по този начин отборът ще може да резервира шансове за офанзива на седмото място и вероятно присъединяване на бараж за Лигата на конференциите. В противоположен случай има възможност воденият от Белия състав да бъде забъркан в борба за оцеляване макар сериозния си бюджет и упоритости за място в шестицата.

Шефовете на ФК ЦСКА 1948 към този момент имат два разновидността за възможен заместител на Николай Киров. Според осведомени варианти са някогашният треньор на Лудогорец Станислав Генчев и Георги Чиликов, който за последно бе отпред на Арда, въпреки и за малко. В кариерата си е бил помощник при разградчани, когато тимът бе воден от Димитър Димитров-Херо.
 Галин Иванов: Загубихме доста точки от мачове, в които бяхме по-добри от противника
Галин Иванов: Загубихме доста точки от мачове, в които бяхме по-добри от противника

" Червените " са пределно стимулирани да не повтарят грешките си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР