Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди
Коментари Харесай

Любо Пенев: Има аномалии с ВАР, взимат се неадекватни решения в караваната

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва преди утрешния мач на тима му със Спартак (Варна) от efbet Лига.

" Няма значение против кого играем. Трябва да поддържаме същата линия. Няма значение, че са по-назад. Това е противник, който усъвършенства играта си ", показа той на конференцията преди срещата.

Бившият национал разяснява и очертаващата се натоварена стратегия пред родните тимове.

" Времето си върви, мачовете си идват. Има тимове, които имат отсрочени мачове. Има си стратегия. Трябва да се каже дали мачовете за Купата ще се изтеглят. Ако съвпаднат с дати за националния тим, какво става? Аз персонално не се тормозя. Имахме трима национали, могат да станат четири-пет. Нека това нещо да се реши по-бързичко. Не вземам участие в правенето на календара. Това, че има международно състезание не значи, че всички мачове ще са забавни. Феновете ще наблюдават шампионата изборно ", добави той.
 Снимка 591220
Източник:

" Предстоящият мач не е лек. Трябва да се подхожда професионално и отговорно към всеки мач. Знаем жребия, само че не го мислим този мач. Преди това имаме съществени мачове за състезание ", разкри той.

Наставникът е неудовлетворен от съдийската работа през сезона.

" Стараем се да продължим по същия метод. Играем добре, сполучливо. Има значително мачове, в които следя една наклонност за съдийството, която пречи освен на нас, само че и на много тимове. Има много аномалии с ВАР, взимат се много несъответстващи решения. Когато нямаше ВАР съдиите се справяха по-добре. Разчита се на ВАР за всяко решение. Не би трябвало постоянно да се чака тази вълшебна система, ситуирана в каравана или в катафалка. Тази система погребва редица треньори ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР