Старши треньорът на Етър Весилин Великов смята, че успех в

...
Старши треньорът на Етър Весилин Великов смята, че успех в
Коментари Харесай

Великов: Победа над Струмска слава на 90 процента ще значи класиране в елита

Старши треньорът на Етър Весилин Великов счита, че триумф в идното домакинство на Струмска популярност значително ще значи и промоция за елита.
Срещата от 32-ия кръг на Втория футболен ешелон е на 16 април (събота) от 17:00 часа на стадион "Ивайло ".

"Виолетовите " се се опитат да се върнат на победния път, откакто в предходните си два мача позволиха домакинско проваляне от Монтана с 0:2 и приключиха 1:1 при гостуването на Спортист в Своге.

“Надявам се да победим. Завръщат се възобновените Атанас Кръстев, Кольо Станев и Уилсън Фелипе, само ще отсъства осъденият Мариян Иванов. Няма да е елементарен мач, само че би трябвало да създадем всичко допустимо да спечелим и да се върнем на победния път. Няма значение с каква игра, няма значение с какъв брой гола, значима е успеха!
Струмска популярност не е противник за подценяване, победиха Миньор вкъщи, изгубиха от Янтра в последната минута, направиха еднакъв с Хебър на открито - тим, който е измежду най-постоянните тимове във Втора лига дружно с нас ", сподели Великов.

Етър е водач в класирането с 59 точки, на точка пред Спартак (Варна) и с 3 повече от третия Септември (София), който е с мач повече.

"Целта - първо място, е изцяло изпълнима. Приемаме Спартак Варна и би трябвало да ги победим, значимо посещение имаме и на Септември, само че те са с мач повече. Но ние гледаме мач за мач, в този момент ни следва подобен против Струмска популярност и спечелим ли го, на 90 % сме към този момент в елита”, разяснява старши треньорът Веселин Великов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР