Старши треньорът на Етър Росен Кирилов остана доволен от победата

...
Старши треньорът на Етър Росен Кирилов остана доволен от победата
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Етър е готов за първенството

Старши треньорът на Етър Росен Кирилов остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Литекс в последната контрола на отбора преди началото на сезона.

" Получи се доста прекрасен мач, Литекс е един от най-хубавите тимове в “Б” група. Пожелавам им триумф. Доволен съм в общи линии, имаше доста хубави неща. Имаше естествено и много неточности, които ще би трябвало да чистим. В шампионата с всеки минал мач грешките би трябвало да понижават. Като цяло, доста потребна контрола. Ръководството се старае да ни подсигури условия и имаме положителни условия за работа. Етър е едни от тимовете с високи обичаи и това си проличава и в града, и като организация - тимът е структуриран доста добре.
 Представяне на Етър против Литекс @@@
Доволен съм от подготовката, изцяло подготвени сме за първия мач. Получиха се хубави неща в подготовката и контролите. Селекцията е отворен развой, тъй че постоянно може да се появи някой нов. Чакаме мача с ЦСКА. Започваме с доста тежки мачове, само че и в тях ще играем за победа и ще се опитаме още в първия мач да победим ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР