Старши треньорът на Етър Петко Петков изригна след двубоя с

...
Старши треньорът на Етър Петко Петков изригна след двубоя с
Коментари Харесай

Наставникът на Етър се ядоса: БФС или РЗИ - нека някой да обясни! Май сме нарочени за изпадане

Старши треньорът на Етър Петко Петков изригна след дуела с Локомотив (Пловдив), изгубен от " болярите " с 1:3 на " Ивайло ". Специалистът изрази учудване от решението на РЗИ - Велико Търново да вдигне карантината над тима, единствено ден откакто я наложи. Петков се върна и към мача с Левски на " Герена " от предходния кръг на efbet Лига.

" Искам не да се окайвам, само че да стартира с не толкоз футболни въпроси. Ситуацията, в която ни сложи управлението на БФС и РЗИ! Нормално ли е нашият тим да не може да тренира и внезапно в 12 часа на обяд да се споделя, че би трябвало да играем. Знам, че законът ни е подобен и другото ни е по подобен метод, само че това е цялата страна.

Видяхте ли на " Герена " какво се случи? Ако са ни нарочили да изпадаме, да ни го споделят от в този момент. Забраняват ни да упражняваме. Нормални ли са тия неща? Ние съблюдаваме всички правила. Играчите се разотиват, показват адрес, където ще са под карантина и внезапно за 1 ден се подвига карантината, откакто не сме упражнявали. Представяте ли си да не упражняваме 4 дни отново и внезапно отново в петък да играем?!

Аз желая да ви кажа, че изобщо не ми се приказва за футбол. Поздравявам момчетата, дадоха всичко от себе си, имаше и младежи, на които в никакъв случай няма да застраша здравето и да ги карам да играят с хора, които са по-силни физически от тях. Предния мач на " Герена " тимът заслужаваше напълно друг резултат.

Днес можеше да се развие също по друг метод мачът. Искам да изгледам още един път целия мач, тъй като също имам подозрения за съдийството. За " Герена " обаче съм сигурен, тъй като гледах обстановките. Доста странни неща се случват с нашия тим. Много труд и доста пот би трябвало да се хвърлят, с цел да изпадне Етър.

Нормално е ситуацията при всички инфектирани. Спазваме разпоредбите, само че през днешния ден изпаднахме в една неуместна обстановка, дано някой излезе и изясни. Доста неща се събраха, чакаме някакви отговори, които нормално не получаваме. Нека някой да каже и изясни тъкмо какви са разпоредбите. В България отговорни няма! Нека чисто спортно-технически мислим и за здравето на тия играчи ", сподели Петко Петков след загубата от " смърфовете ".
efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  Етър 1:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР