Старши треньорът на Етър Красимир Балъков сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Етър Красимир Балъков сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Балъков: Играхме много качествен футбол през първото полувреме

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков показа първите си усещания след провалянето на отбора с 1:3 от ЦСКА-София в среща от 25-ия кръг на Първа лига. Опитният експерт съобщи, че “болярите” са играли доста първокласен футбол през първата част, само че тимът е блокирал след първото попадение на “червените”.
 Етър - ЦСКА-София @@@
“Отборът блокира след първото попадение. Върнахме се с доста добър гол, само че не успяхме да създадем това, което направихме през първото полувреме. Този мач се разви срещу нас. Поради тази причина не успяхме да се доберем до триумф. Жалко, че не успяхме да опровергаем приказките, че няма да дадем 100% в днешната среща”, стартира Бала.

“Играхме доста първокласен футбол през първото полувреме. ЦСКА поведе в резултата и не успяхме да се върнем в мача”, добави още той.
 Етър - ЦСКА-София @@@
“Ние желаеме да играем с положителни тимове. Войната се печели през борби. През най-различни борби. Отборът среща разнообразни моменти в своето развиване. Ние сме втора година в “А” група с един добре съединен тим. Растем със седмици, с месеци, само че ни би трябвало още малко конкуренция, с цел да сме по-нагоре”, приключи треньорът на Етър. Първа лига 25 кръг, събота 9 март  Етър 1:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР