Старши треньорът на Етър - Красимир Балъков остана много доволен

...
Старши треньорът на Етър - Красимир Балъков остана много доволен
Коментари Харесай

Балъков след първата победа начело на Етър: Няма как да не съм доволен

Старши треньорът на Етър - Красимир Балъков остана доста удовлетворен от днешната победа с 2:1 над Дунав (Русе).

Това бе първи триумф за " виолетовите " под управлението на наставника.

" Не мога да не бъда удовлетворен. Отборът сподели темперамент в това топло време. Казах им и на полувремето, че би трябвало да създадем една крачка пред съперника и за моя наслада успяхме да си отбележим попаденията.

Искам да видя обстановката с анулирания гол на Иван Стоянов. Уважавам съдиите. Чувам от моите сътрудници, че не е имало засада, тъй че този трети гол щеше да ни реши мача.

Важни са тези три точки, тъй като ние поредност мачове играем добре, надиграваме противника си, само че ни липсваше шансът. Този мач беше в действителност доста значим за нас и се надявам момчетата към този момент да се успокоят.

Има доста срещи още, само че ние сме реалисти. Едва ли ще успеем да стигнем второто място, само че най-малко трето... Казвал съм - всеки мач е край за нас. Ако не, против Локо (Пд) ще се обиграваме за баражите.

Ако погледнете статистиката, във всеки наш дуел вкарваме голове. Може би, единствено против Лудогорец нямахме ден. Срещу Септември не успяхме. Не желая да се извинявам, само че едното попадение, което те ни означиха, беше от засада ", показа Балъков пред " Диема спорт ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР