Старши треньорът на Етър Красимир Балъков намекна, че може да

...
Старши треньорът на Етър Красимир Балъков намекна, че може да
Коментари Харесай

Бала няма да е повече главен мениджър на Етър, призова държавата за помощ

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков загатна, че може да напусне футболния клуб след края на сезона. Балъков съобщи, че от лятото сигурно няма да бъде повече основен управител на " виолетовите ", а в случай че остане на стадион " Ивайло ", той ще заема поста само на ментор на представителния тим.

" Моето решение е от идната година да не поемам тези функционалности " две в едно " - управител на клуба и треньор. Съобщил съм това мое решение на Управителния съвет, коментирали сме го и сме на мнение, че това е излишно в настоящето положение на клуба и не носи никакъв резултат. Опитал съм по всевъзможни способи да докарам средства. Строшил съм сила, време и всичко, само че в действителност резултатът е доста дребен. Затова няма да бъда основен управител ", сподели Балъков.

" Говорили сме с управлението. Има доста неща, които би трябвало да се поправят и да се поправят, с цел да остана в Етър, несъмнено, в случай че не получа предложение от някой огромен клуб. За това сме се разбрали. Така че времето до края на шампионата ще покаже дали ще остана и като треньор ", добави той. Бившият национал изиска страната да помогне повече на Етър. " Искам да насоча вниманието и на страната към Етър. Като погледна всички тимове в Първа лига, всички си имат финансиране отнякъде, а ние сме останали като сираци. Мисля, че е време страната да направи нещо и за нас. Освен че ни направи осветяване и терена, за мен това е прекомерно малко ", сподели още той.

Бала прикани и Община Велико Търново да обезпечи по-голямо финансиране на локалния футбол и добави, че е вложил над 150 хиляди лв. персонални средства в Етър. Първа лига 2 кръг, петък 5 април  Етър 0:0краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР