Старши треньорът на Етър Емануел Луканов беше разочарован след в

...
Старши треньорът на Етър Емануел Луканов беше разочарован след в
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Трябва да преодолеем тънките моменти

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов беше отчаян след в среща от 4-ия кръг на Първа лига, която остави " виолетовите " на дъното в Първа лига без нито една точка дотук през акцията.

Наставникът похвали своите футболисти за себераздаването, само че регистрира, че както в предходни дуели те не са успяли да се възползват от положителното си показване.

" Да, първи гол ни е след завръщането в елита, само че очевидно не доближи. Трябваше да натиснем може би малко повече, някой споделят, че сме се върнали прекомерно рано откъм гърба, само че трябваше да реагираме на промените на Черно море, които вкараха двама нападатели, ние - трима бранители, искахме да дадем отпор, на това което те ни предоставиха. Но видяхте с един корнер, едно центриране, да имаше повече центрирания, но… тъкмо заради тази причина сложихме трима в отбрана. Не можахме да реагираме по най-хубавия метод в тези две обстановки и допуснахме да ни вкарат гол ", стартира Луканов.

" Вместо да създадем 1:2 с включването на Денислав Ангелов, не можахме да вкараме гол, травма на Илкер Будинов, насилствена промяна и това е. Липса на шанс, само че няма по какъв начин – преходът от " Б " група в " А " група ще би трябвало да го извървим и да го прекарваме най-вероятно. Отборът на Черно море е доста по-опитен от нашия. Натискаше ни до последно, търсеше успеха и съумяха ", продължи той.

" Към футболистите нямам никакви искания, безусловно, раздадоха се момчетата на 1000 %. Обаче ми обясниха някакви основни обстановки, в които, съгласно мен, намесата на някои органи не е съответна. И в първия ни мач против Славия и в този момент, мача с Лудогорец не го разясня. Но нещо стартира да не ми харесва, не съм склонен с доста неща, не се прави по този начин. Говоря за обстановката за дузпата, всеки ми споделя, че има контакт и дузпа, само че ВАР по какъв начин вижда и какво вижда не знам, нямам концепция. Не мога да го разясня, не съм я гледал обстановката, само че ми споделя всеки, който я е изгледал. Аз не мога да я разясня, по тази причина съм малко омекотен в думите, само че като има прикосновение, като има контакт – дай дузпата, тя не е гол, може да я изтървем. Това са ми претенциите ", добави наставникът на Етър.

" Аз подстрекавам момчетата всеки мач. Подготовката ни за всеки мач е една и съща – по отношение на съперника. Ние сме готови, и против Славия бяхме доста готови, само че първото полувреме вместо да е 3:0 за нас беше 0:1 за Славия. Същото полувреме и през днешния ден, вместо да водим в резултата – 0:0, само че това са тънките моменти, които нашият тим би трябвало да преодолее и да усъвършенства отсега нататък ", приключи Емануел Луканов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР