Старши треньорът на Етър - Александър Томаш сподели мнението си

...
Старши треньорът на Етър - Александър Томаш сподели мнението си
Коментари Харесай

Александър Томаш: Чух много похвали за Етър, но аз не съм доволен

Старши треньорът на Етър - Александър Томаш показа мнението си преди утрешния мач против ФК ЦСКА 1948.

" В последните две седмици чух положителни мнения и похвали за Етър. Да, момчетата ги заслужават, тъй като демонстрираха темперамент и се раздадоха, само че аз не съм удовлетворен. Не съм удовлетворен, тъй като съм максималист и считам, че можехме и трябваше да победим. Всичко това е зад тила ни. Гледаме напред, а до постигане на крайната цел остава още доста. Предстои ни доста, доста сложен мач, в който ще ни липсват четирима съществени футболисти, само че това са моментите, в които на напред във времето излиза характерът и се потвърждава отдадеността ", съобщи Томаш пред клубния уебсайт.
 Преслав Боруков пред завръщане в Шефилд Уензди
Преслав Боруков пред завръщане в Шефилд Уензди

Англичаните с интерес към нападателя

" Изправяме се против мощен противник, който ще бъде воден от навлизащия в доста добра форма Ивайло Чочев. Изключително щастлив съм, че той съумя да се вдигне след тежката травма. Това е отлична вест за целия български футбол сега. Приятно съм сюрпризиран от метода, по който играят младите български футболисти на ЦСКА 1948. Вярвам, че в случай че не престават да се влагат по този начин, то ги чака положително бъдеще. Ние обаче излизаме против тях, не с цел да им вършим похвали, а да се надиграваме. Трябва да подходим с нужната експанзия, с цел да излезем спечелили и да затвърдим положителните усещания, които оставихме в мачовете с Левски и Локо Пд. Ние сме опрени до стената и сме длъжни във всеки мач да търсим успеха. Моите футболисти не разполагат с изискванията, с които разполага противникът, само че те имат сърца, хъс, религия и воля. И желая да го покажат. "

" Пожелавам си след мача да не разясняваме други фактори, а единствено положителната игра и хубавичко борба, която са предложили двата тима. И нека по-добрият победи....при състояние, че се споделя Етър! ", добави експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР