Старши треньорът на е оптимист преди утрешния мач с в

...
Старши треньорът на е оптимист преди утрешния мач с в
Коментари Харесай

Генчев: Като качество имаме много по-добри футболисти от ЛАСК

Старши треньорът на е оптимист преди утрешния мач с в Разград. Специалистът е уверен, че отборът му ще запише първа победа в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа.

" Знаете, че е осъден, а има проблеми и играе със строшен пръст от няколко мача. До последно ще следим обстановката с него, с цел да знаем дали ще можем да го използваме в мача с ЛАСК. Това са двамата футболисти, които съвсем несъмнено ще пропуснат мача на следващия ден ".

" Във всеки един мач позволяваме обикновени неточности в отбрана, които разрешават на съперника да поведе в резултата. Трябва на следващия ден да вкараме първи и ЛАСК да е догонващ тим. Трябва да понижим провокираните неточности, с цел да покажем нашия жанр и да се поздравим най най-после с победа ".

" Сигурен съм, че ще играят с най положителните си футболисти и ще желаят да печелят мача си на следващия ден. Специално в Лига Европа всеки желае да покаже най положителното от себе си и да печели точки. Очаквам ЛАСК да излезе с най-хубавия си състав и да търси победа ".

" Това не е нова обстановка за мен. През предходната година бях в същото състояние. Аз съм съсредоточаване напълно върху работата си. Спекулации постоянно има.Мен не ме тормозят тези неща, нито ми пре1ат на работата ".

" Обмислили сме няколко разновидността. Надявам се, индивидът, който го замести да се оправи добре Недялков е главен футболист, само че травмите са част от играта. Няма да променяме системата на игра. Времето сред мачовете е доста малко за промени, Лудогорец ще търси своя жанр на игра ".

" Не е елементарно след пет загуби за психическа позиция. За нашите футболисти е много мъчно. Надявам се всеки да покаже същинското си лице и да покаже, че има предпочитание за победа. Като качество имаме доста по положителни футболисти от съперника, би трябвало да го покажем на терена с цел да спечелим.
За никой не е прелестно да влезе в отрицателната история, само че съм сигурен, че на следващия ден ще спечелим три точки и не мислим за различен вид. Трябва да излезем с достолепие, да покаже всеки на положителното от себе си, с цел да завоюва трите точки ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР