Старши треньорът на Дунав Русе Малин Орачев логично не е

...
Старши треньорът на Дунав Русе Малин Орачев логично не е
Коментари Харесай

Орачев: Липсва ни самочувствие при гостуванията

Старши треньорът на Дунав Русе Малин Орачев разумно не е удовлетворен от загубата с 0:1 от Пирин Благоевград в мача от 24-ия кръг на Първа лига.

Наставникът на русенци съобщи, че липсва самочувствие у отбора при гостуванията.

„ Започнахме добре мача. Влязохме добре в него. Направихме една поредност от глупави фаулове. Те сътвориха напрежение пред нашата врата. След това имаше и три, четири следващи корнера и тъкмо тогава се получи срив в играта ни ”, разяснява Орачев.

„ Пирин бе по-настойчивия тим през първото полувреме, само че пък мисля, че нямаха чисти положения. Мисля, че второто полувреме беше равностойно. Имахме удари, само че не успяхме да отбележим. Като цяло не съм удовлетворен от представянето ни ”, добави той.

„ Не съм удовлетворен, че не владеем задоволително топката. Бяхме прибързани, нямахме самочувствие да разиграваме и да си организираме постепенни офанзиви. Имаше отмалялост в хората, които бяха в центъра на терена. Бяха по-бавни, по-мудни, постепенно мислеха, мъчно взимаха решения. Може би това повлия на нашата игра. Опитахме се да увеличим ударната мощност. Имаше няколко удара към вратата на противника, само че те бяха слаби и не затрудниха вратаря им ”, съобщи още наставникът на русенци.

„ Всеки един мач за нас е край. Напрежението върху нас е голямо, тъй като за нас точките са доста значими. Днешния мач не искахме да го губим, само че към този момент всичко е минало. Настройваме се за идващия мач, най-много душевен ”, сподели той.

„ В Русе играем доста по-спокойно, с огромно самочувствие, само че при гостуванията това не го виждам. Точно това би трябвало да променим ”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР