Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров остана доволен след

...
Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров остана доволен след
Коментари Харесай

Людмил Киров: Дунав ще има съвсем различно лице през втория полусеозн

Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров остана удовлетворен след успеха с 4:2 против Спартак (Плевен). " Драконите " реализираха цялостен поврат, а наставникът изрази мнение, че тимът ще покаже напълно друго лице през втория полусезон.

" Мисля, че показахме темперамент. Беше мъчно, само че не и невероятно. Последните усещания за играта, която показахме през годината, са най-трайни. Момчетата се взеха в ръце и демонстрираха много добра продукция. 
 Дунав превъзмогна грешките и реализира поврат против Спартак (Плевен) в голово шоу Дунав превъзмогна грешките и реализира поврат против Спартак (Плевен) в голово шоу
Зарадвахме почитателите на стадиона. Всички се раздадоха на най-много. Важно е, че взехме много скъпи три точки за нашия актив от позиция на това, че щяхме да сме на една точка от чертата. 

Убеден съм, че Дунав ще има напълно друго лице през втория полусезон. Един мач се играе за Купата - всеки може да се опълчи на всеки. Надяваме се да зарадваме публиката против Арда пък каквото сабя покаже ", сподели Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР