Старши треньорът на дубъла на Славия Иван Иванов застана пред

...
Старши треньорът на дубъла на Славия Иван Иванов застана пред
Коментари Харесай

Иван Иванов: Очаквана загуба, голям проблем е, че такива мачове се играят на изкуствен терен

Старши треньорът на дубъла на Славия Иван Иванов застана пред камерата на Sportal.bg , с цел да даде мнението си след загубата на своя отбор от дубъла на Левски. " Белите " отстъпиха с 3:7 като посетител, само че съгласно Иванов представянето на неговия отбор е било предстоящо. Той повдигна и въпроса за какво дуелът се е провел на неестествен терен, вместо на трева.
 Дубълът на Левски разруши Славия II в мач с 10 гола Дубълът на Левски разруши Славия II в мач с 10 гола
" Като загуба, бе предстояща. Не чаках, че моите футболисти ще надскочат себе си. Бяхме на шампионат в Швейцария, изиграхме три мача за три дни, имаше доста натоварване. Видимо бе, че има една плътност и на момчетата не им е до футбол. Не ги извинявам, тъй че за мен беше предстоящо. Може би една концепция под равнище бяхме на база тим. Може да са били и във великденска отмора към този момент. Нормално и предстоящо показване, просто не трябваше да позволяваме този резултат. Направихме нелоши неща във фаза офанзива, само че сами видяхте, че ни вкараха 4 гола от наши нелепости.

Дори и клювите футболисти да играха през днешния ден и те щяха да наподобяват по този начин. Видимо имаме и проблеми след шампионата. Иначе единствено един въпрос ще задам на Левски, без да се заяждам и върша на забавен. Подготвяме футболисти, които да бъдат вкарани в първия тим, да бъдат от изгода на българския народен футбол, тъй като и двете школи имаме положителни фдутболисти. И на 19-годишна възраст ние играем на неестествен терен. На нас цялата ни настройка бе да играем на трева, тренирахме на трева и през днешния ден сутринта ни споделят, че сме на изкуствения терен.
11  Левски II - Славия II
На младите футболисти им е извънредно мъчно да се приспособяват на трева, когато влязат в професионалния футбол. И ние вместо на тази възраст да ги обиграваме на трева и да ги приготвяме, играем на 19 години към момента на неестествен. Но това очевидно е проблем на целия български футбол и е една от аргументите нещата да не вървят ", съобщи Иванов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР