Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов е горд от

...
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов е горд от
Коментари Харесай

Васил Евтимов посочи каква е целта на Черноморец

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов е горделив от своя тим поради триумфа над Академик (Пловдив) със 104:96 като посетител през вчерашния ден. Бившият национал означи, че " акулите " се целят в това да завоюват идващите си три мача против Ямбол, Берое и Спартак и по този метод да влязат в Топ 4 на НБЛ.

„ Страшно съм удовлетворен, гордея се с тези момчета, които демонстрират заплашителен хъс и предпочитание за победа във втори следващ мач. След почивката малко заспахме, само че взехме ограничения в офанзива и нещата се получиха. Във втори следващ мач имаме 51 битки, а когато печелим битката мъчно ще ни бият, тъй като играем доста добре на контраофанзива и сме може би най-бързият тим в шампионата. Бачев ни вкара доста тройки в последната четвърт, само че успяхме да го спрем по-късно. Уникална работа на пейката - Пейчинов се включи ужасно. Имаме шестима с двуцифрен актив - за мен това е баскетболът. Остават ни 3 мача, вземем ли ги - ставаме четвърти, това е задачата ни ", съобщи легендата.

Гардът на " акулите " Дианте Болдуин записа следващия си впечатляващ мач. Американецът записва 28 точки, 9 битки и 11 асистенции за триумфа на своя отбор против пловдивчани.

„ Дойдохме подготвени да се борим и го направихме. Фокусирахме се върху отбраната повече от всичко останало. Играхме ужасно в защита и това бе ключът към триумфа ни. Силното ни начало на мача също оказа въздействие. Опитваме се да започваме по този начин във всеки дуел, защото началото на сезона не бе положително за нас ", сподели Болдуин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР