Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Случиха се неща, които не бях преживявал досега

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от извоюваната точка против Славия. Той призна, че тимът му е имал шанс в края на мача и разяснява грозните подиуми след изравнителното попадение на " моряците ".

" Тази точка е премия за напъните на момчетата. Имахме футболисти, които бяха на 2-3 тренировки. Трябваше да покажем темперамент, тъй като знаехме, че ще отпаднем физически. Факт е, че не играхме по този начин, както можем. Допуснахме обикновен първи гол, след това Славия се затвори и контраатакуваше рисково. Минахме през доста сложен перидо и може би по тази причина накра получихме малко помощ от горната страна. Не се отказахме до последно ", показа Илиев.

" Двама наши футболисти излязоха от карантина на 31 юли, предходните - на 28-и. Нямахме същинска подготовка, само че ще надграждаме сред мачовете. Трябва да привикваме. За момента ни липсва малко убеденост. Можехме повече да дублираме фланговете. Славия не ни пресираше след гола и се прибра, по тази причина мъчно намирахме свободни пространства ", продължи някогашният национал.

" Стана здрав мач, само че не мога да схвана за какво се стартира с толкоз нерви още от първия кръг. Случиха се неща, които не съм преживявал в досегашната си треньорска кариера. Не желая да влизам в елементи, само че видяхте, че след нашия гол от трибуните летяха камъни и бутилки. Ние, хората от треньорските скамейки, също нагнетяваме напрежението с държанието си. Надявам се Неделчо Михайлов да опише това, което стана. Следващия път може някой да пострада. Познаваме се с щаба на Славия, с някои хора даже сме играли дружно. Публиката искаше да ни изнерви. Не трябваше да се стига до такива подиуми ", съобщи Илиан Илиев.

Той добави, че идната седмица Черно море ще картотекира един нов нападателен футболист, а различен кара проби в отбора. Наставникът на варненци добави, че има огромна възможност титуляр на тима да бъде продаден в чужбина. efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Славия 1:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР