Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството
Коментари Харесай

Илиев: Трябва да си вземем поуки от този мач

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след равенството 0:0 против Септември (София) в дуел от 9-ия кръг на efbet Лига.

" Първото полувреме имахме чисти обстановки, не е единствено дузпата. Като основани обстановки имахме повече. Септември не можаха да играят техния футбол, което беше плод на нашия отбранителен проект. Успяхме да ги принудим да играят по нашия метод. С изгонването малко се прибрахме, което е обикновено. Съжалявам, че не успяхме да отбележим и да вземем трите точки, само че би трябвало да вземем поуките от този мач ", стартира Илиев.
 Без победител в борбата сред Септември (София) и Черно море Без победител в борбата сред Септември (София) и Черно море
" Трябва да внимаваме, когато свирят съдии на това равнище. Тука са основни настоящи лица. Червеният картон може да се поспори. За моя жълт картон - чист корнер, а той дава навън. Тези хора желаят да са основни настоящи лица, само че не могат ", добави още той.

" Прибрахме се по-назад и не успяхме да използваме пространствата, само че по този начин се случи. Планът за запълването на празнината след Сердюк е да се приготви освен Исмаил Иса, а и другите атакуващи играчи. Няма да е същият човек с тези качества, само че би трябвало да търсим разновидности ", приключи Илиан Илиев. 

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР