Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев беше доволен след

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев беше доволен след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Винаги можем и по-добре, като натоварване контролата беше добра

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев беше удовлетворен след контролната среща сред „ моряците “ и втородивизионния Созопол, приключила 3:0 за варненския футболен тим след хеттрик на Атанас Илиев.

„ Мисля, че като натоварване контролата беше добра. Според времето и съперника стана много здрав мач. Главно поради тези, които идват след травми и не са играли много време, беше значимо да натрупат игрови минути. Винаги имаме искания, че можем да играем по-добре с това, което имаме като концепция за мачовете, само че кардинално сме удовлетворени основно физически.

Бразилците Мишаел Алвес и Матеус Машадо са добре физически, само че би трябвало да привикват с тима. Доволни сме от еволюцията на Матеус, защото пристигна в едно физическо положение, а в този момент е много по-добре. Лошото при него е, че идващите един-два мача няма да е алтернатива, защото сега си подмени паспорта и оттова стават много постепенно нещата.

Ние, когато пристигна Атанас Илиев знаехме, че няма да е в идеално игрово положение. Физически, колкото и да си добре, не си ли играл и упражнявал с тим, не си ли играл мачове, е тежко, тъй че това, което сподели през днешния ден – и това не е Наско, Дай Боже да ни помогне до края на шампионата, само че може би след подготовката и лятото той ще е индивидът, който познаваме. Трудно ще се нагоди тимът към него, може би би трябвало да се поусъвместят нещата – и той малко към стила на тима, защото е мъчно това, което сме търсили във времето – основно нападателите да търсят празните пространства, ще би трябвало да го променим. И ние би трябвало да се нагодим добре в някои обстановки с неговата игра в пеналта, и противоположното – той към някои обстановки, където има пространства да ги търси. Както го направи през днешния ден няколко пъти.

Едгар Пашеко преди да тръгне за нас игра в тима си, аз бях срещу, само че тимът взема решение, и получи разтежение. Може би предходния мач избързахме с стартирането му, само че няма скъсване, просто е леко разтежение, което не беше неизлекувано. Искахме да намерим противник и за друга контрола, само че не успяхме “, сподели Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР