Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе афектиран след

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе афектиран след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Нереално е да се играе на тренировъчно игрище. Трябваше да решим мача в редовното време

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе обиден след отпадането на тима на четвъртфиналната фаза за Купата на България.

``
реклама

Той съобщи, че „ моряците “ е трябвало да решат всичко в постоянните 90 минути.

„ Нереално е да играем подобен мач на подготвително игрище и всякакви индианци да ми крещят цялостен мач на главата и да ме плюят. Сами виждате каква е ситуацията. Дузпите са рулетка, предходния път против Левски щастието бе на наша страна, в този момент ни обърна тил “, разяснява Илиев.

„ В края на мача и продълженията бяхме по-свежият тим, въпреки че идваме след дълъг път. Трябваше да се опитаме да решим всичко в постоянните 90 минути, само че за нас се случи най-лошият сюжет - не се класирахме, играхме 120 минути и в този момент имаме път до Варна преди мача в неделя с Левски. Тогава обаче ще играят други играчи, които се надявам да са по-свежи ", добави той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР