Старши треньорът на Черно море - Емануел Луканов не бе

...
Старши треньорът на Черно море - Емануел Луканов не бе
Коментари Харесай

Луканов: Черно море ще се раздели със Сукуна

Старши треньорът на Черно море - Емануел Луканов не бе по никакъв начин удовлетворен от загубата с 1:2 от Септември през днешния ден. След мача той разкри и че тимът ще се раздели със Сукуна с изключение на с Боровик, чийто контракт към този момент бе преустановен по взаимно единодушие.

 Септември победи Черно море с 2:1
Септември изпраща 2017-а с голов рецитал на Мартин Тошев и победа над Черно море (ВИДЕО)

Оспорван дуел на " Васил Левски " изиграха двата отбора

" За следващ мач позволяваме неточност и тя е съдбовна. Контролирахме мача до 35-ата мача. Имахме обстановки, само че не можем да вкараме гол. После неразбирателство сред отбраната и нашия вратар и - гол. Променихме нещата през второто полувреме. Изравнихме, само че след нова неточност ни вкараха втори. После към този момент имаше дисбаланс.

Годината не бих споделил, че е добра за Черно море. Класирането не е за Черно море, задачите ни бяха други. Не бих споделил, че е отрицателна, само че не е положителна.

Още не е ясно къде ще водим подготовката. Ще има различен вратар на мястото на Боровик и други момчета, само че още няма нищо публично. Сукуна също няма да продължи с тима. Той знае, не съм удовлетворен от него. Доста изпуснати положения като за нападател. Има си и някаква логичност, тъй като не направи подготовка, само че не можа да се включи и в нашия колектив ", разяснява пред " Диема " Луканов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР