Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не беше впечатлен

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не беше впечатлен
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Никакви изводи не можем да си направим от този мач

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не беше впечатлен от разгромния триумф с 6:1 над Верея. Това беше осми следващ мач без загуба за врачани, само че Ангелов регистрира ниската класа на противника.

" Не се заблуждаваме от резултата. Никакви заключения не можем да си създадем от този мач. Повече ме затрудняват въпросите ви, в сравнение с самият дуел ", сподели наставникът на Ботев.

" Нямам желан противник за плейофите за Лига Европа. И четирите тима са равностойни. Не се тормозете за новия ми контракт, всичко ще бъде тъкмо. Това значими и за оставането в отбора на Валери Домовчийски, Илия Миланов и Даниел Генов ", съобщи Ангелов.

Той се върна и към спомените от взаимната си работа с легендата на българския футбол Динко Дерменджиев, който умря по-рано през днешния ден.

" Бях на 21 години, когато Дерменджиев ме взе в Ботев (Пловдив). Това беше по времето на брокерите. Две години играх под негово управление. Той е индивидът, който направи по този начин, че Ботев да играе като Барселона. От него научих, че не би трябвало да се притесняваш от нито един противник и постоянно би трябвало да вярваш в себе си ", показа Сашо Ангелов.
Първа лига 6 кръг, понеделник 27 август  Берое 4:0краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР