Старши треньорът на „Ботев“ /Враца/ Сашо Ангелов категорично опроверга написаното

...
Старши треньорът на „Ботев“ /Враца/ Сашо Ангелов категорично опроверга написаното
Коментари Харесай

Фабриката за ментета с нова продукция! Сашо Ангелов опроверга фалшива новина на врачанския „Конкурент“ /факсимиле/

Старши треньорът на „ Ботев “ /Враца/ Сашо Ангелов изрично опроверга написаното от врачанския вестник „ Конкурент “ и в уеб страницата на изданието, че лежи в болница поради тежко заболяване. Гръмката вест беше тиражирана през вчерашния ден от основния редактор Георги Александров, по-известен в града като Гошо Синдика.
Днес кореспондент на организация БЛИЦ е потърсил за коментар наставника на врачанския футболен клуб, който е останал сюрпризиран от подправената вест за неговото здравословно положение.
„ Какви лечебни заведения, какви простотии??? В момента съм си във Велико Търново – виждам си телевизия на дивана! Истината е, че в действителност имам проблеми с шипове на врата. Става въпрос за по този начин наречената шийна остеохондроза. Но не съм лежал в болница. В случая ми оказа помощ доста Валери Божинов, за което желая обществено да му благодаря. Момчето ме свърза с една лечителка от София. Тя ми оправи казуса – да е жива и здрава. А казусът с прешлените на врата си е сериозна работа и по никакъв начин не е за подценяване. Но в този момент съм добре”, е декларирал Сашо Ангелов, който е втори татко на Валери Божинов.
Това не е първият случай, в който Гошо Синдика пуска подправена вест за старши-треньора на „ Ботев “. Два дни преди началото на шампионата в Първа лига той разгласява ментето, че Сашо Ангелов е подал оставка, с цел да поеме втородивизионния „ Локомотив “ от Горна Оряховица. По тази причина вторият татко на Валери Божинов не беседва с основния редактор на „ Конкурент “ и изрично е забранил да се загатва пред него името на Георги Александров.
За страдание стартирането на подправени вести се трансформира в запазена марка за западащото издание и това съществено разрушава и репутацията на останалите медии, които правилно извършват задължението си да осведомят хората.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР