Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес сподели очакванията си

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес сподели очакванията си
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Ботев задава стандарт

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес показа упованията си за мача с Берое от 5-ия кръг на efbet Лига.

" Радвам се, че задаваме стандарт, който идващите тимове на Ботев Враца ще би трябвало да следват. Дано продължим серията, с цел да оставим нещо в действителност особено в историята на клуба. Но въпреки всичко мъчно ще достигнем до медалите този сезон. Берое е доста мощен тим, играхме и контрола в подготовката, само че неприятната статистика не ни кара да се усещаме обречени. Но знам, че ще ни бъде мъчно ", съобщи Моралес.

" Най-много се веселя на едно не толкоз ново момче, само че аз го броя за нов - Чавдар Ивайлов най-накрая стартира да тренира. Надявам се скоро да е подготвен за мачове. Може би ще го забележим на терена за празника на 4 септември. Бразилецът Матеус към този момент се приспособява доста по-добре, документите му са подготвени и ще пътува с нас за Стара Загора. Тази седмица пристигна Стефан Гаврилов. Със сигурност добър футболист, който ще ни бъде потребен. Едва ли ще играе против Берое, само че той е част от бъдещето на клуба идващите 2 години ", добави експертът.
 Младите звезди на Ботев (Вр) стават младежки национали
Младите звезди на Ботев (Вр) стават младежки национали

Повиквателни за Миро Маринов и Красимир Тодоров

" Следя българския футбол от близо 20 години и не си припомням по-равностойно състезание. Лидерите са ясни, само че битката за европейските квоти и изключително на дъното ще бъде доста оспорвана. Ако разликите останат дребни до края, ще бъде отлично за феновете. Но напрежението в тимовете ще бъде смазващо. Може би след 10 кръг ще се очертаят ясно групите отбори, които ще се конкурират директно. Накрая ще надделеят по-уверените и душевен устойчиви тимове. Ние работим, с цел да сме подготвени за тази част от конкуренцията. Все още няма напрежение и е елементарно ", призна Моралес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР