Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, даде специално

...
Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, даде специално
Коментари Харесай

Дани Моралес: Варна заслужава да има два отбора в елита, Херо ми даде ценни съвети

Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, даде особено изявление за Gong.bg , в което показа своите упования преди конфликта сред неговия и Спартак Варна в морската ни столица.

Младият експерт разкри, че изпитва огромно почитание към „ соколите “, за които е играл в своята кариера, както и към старши треньор им Димитър Димитров – Херо. Моралес също по този начин изрази насладата, че град Варна може да разполага с два положителни тима в елита на България.

„ Първо желая да поздравя освен град Варна, а и, че сега градът си има и втори тим, който закъсня да се върне в елита. Имах удоволствието да пазя емблемата на този клуб 2008/2009 година, в случай че не се неистина. Ние тогава имахме добър тим, който се бореше за оцеляване, само че не успяхме да го спасим. Аз останах до края. В момента имат нова база, ново управление и са решили, че този тим би трябвало да бъде в елита. Това е град, който заслужава да има два тима в елита. Да, в лицето на г-г Димитров тимът е напълно изменен от предходната година до момента. Не единствено състезателите, които е докарал, а и постройката на тима. Гледах два мача на тима с много чужденци, които си имат положителни качества. Един потвърден треньор и помощници, с които сме изиграли дружно. Те си схващат от работата “.

„ Мисля, че ще бъде един много интерес мач. Градът ще пристигна да поддържа тима, защото се нуждае от точки, както и ние. Мисля, че този дуел ще покаже характера на двата тима. Този, който желае да се избави, би трябвало да се бори до края. С тези неща, които са посочили както те, по този начин и ние, се чака един много забавен мач. Херо ми беше треньор 2004-а година и беше подобен, че споделяше две думи, само че ти би трябвало да ги разбереше незабавно. Треньор, който си е порядъчен и това, което изисква, би трябвало да се извършва “.

„ Доста пъти в моята кариера съм му звънял, с цел да желая съвет. Аз съм млад експерт и не ме е позор да кажа, че има хора, които схващат много повече тази игра от мен. Ние треньорите от време на време обичаме да се бием в гърдите и да споделяме: „ Аз съм подобен! “. Не, не, не, ти в никакъв случай не разбираш всичко. И, когато може да имаш по-добри съветници и треньори, питай ги, с цел да може да добавиш към своя речник още две-три неща. Аз съм звънял още на Стамен Белчев, на бате Любо, Ясен Петров, с Илиан Илиев съм комуникирал, с Александър Томаш. Не ме е позор и запитвам. Херо беше един от тези, които ми даде препоръки. Очакваме един добър и прекрасен мач сред два тима, които се борят за точки “, съобщи Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР