Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори след нулевото

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори след нулевото
Коментари Харесай

Феро: Постоянно имаме контузени и наказани - настроението не е добро

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов приказва след нулевото тъждество с Цаско село. Специалистът се оплака от травмите и наказванията, които преследват " канарчетата " от началото на сезона. Бившият ментор на Литекс и ЦСКА призна, че настроението на " Коматево " не е положително. Той се надява скоро успехите да дойдат при тима му.

" През първото полувреме имахме повече шансове за гол, през второто ни липсваха хрумвания пред вратата на съперника. Момчетата много бяха ангажирани с национални тимове, някои от тях се върнаха контузени, други пък играха след травма. Бях стеснен откъм избор на състав. Лъчо Балтанов и Добрев играха с травми, което им прави чест.

Приемаме този резултат, добре се противопоставихме на Царско село. Късметът ни изневери преди почивката, а по-късно играта се изравни. Отбори като Царско село употребяват спокойствието към тях, никой не желае от тях победи. Нямат загуба, нямат позволен гол, доколкото са ми спомените.

Постоянно имаме осъдени, контузени, след втория мач не можем да повторим състава. С националните тимове имаме контузени, Слави Шопов изигра два мача за четири дни, не стояхме добре в мача, само че проявихме усърдие и старания, тъй като Царско село е много добър тим. Трябва да си намерим игровия образ и скоро ще дойдат успехите.

Темата с клуба стана банална към този момент, не се е трансформирало нищо. Ние би трябвало да побеждаваме, настроението не е положително, в неприятна серия сме, не желая да разясня какво става с клуба - доста сили и сила изгубвам в тази посока. Трябва да се съсредоточвам с работата с тима. Не съм в течение какво се случва с управителния пост в клуба. Имаме потребност от още попълнения, опция на Наско Илиев в нахлуване нямаме ", довери Феро след мача с " царете ". efbet Лига 5 кръг, петък 11 септември  Ботев (Пловдив) 0:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР