Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде интервю пред

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде интервю пред
Коментари Харесай

Душан Керкез: Доволен съм, седем поредни мача сме без загуба

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде изявление пред изданието " " в родината си Босна и Херцеговина. Пред изданието той приказва за престоя си при " канарчетата ", като показа, че през зимната пауза ще има входящи и изходящи прехвърляния, само че няма да има огромни промени в състава на " жълто-черните ".

" Ботев стартира сезона доста неприятно. Взеха две точки от шест мача и по-късно аз поех тима. През първия месец беше мъчно, тъй като имахме тежка стратегия и лиши известно време всички части да си дойдат на мястото. След второто спиране за националните тимове всичко беше по-добре. Седем следващи мача сме без загуба, доста неща се усъвършенстваха. Доволен съм. Можеше да спечелим още точки, само че не е елементарно. Имаме мач за Купата в четвъртък и по-късно един за състезание, след това идва почивката ", стартира Керкез.

" За мен беше значимо да отида в клуба, с цел да видя какво е, когато дойдеш по средата на сезона. Ръководих два клуба, където водих подготовката и направих тим. Исках да опитам и това. Имаме добър президент, добър състезателен шеф. Ще има нови попълнения и несъмнено, някои играчи ще изоставен. Няма да има огромни промени ", показа босненският експерт.

" Мечтата на всеки е националният тим, както футболисти, по този начин и треньори. Мисля, че към момента съм в обстановка, в която съм изпълнен от ежедневната си работа в клуб. В националния тим пътуваш, гледаш, приказваш. Мисля, че има доста по-опитни треньори, които могат да поемат Босна и Херцеговина. В момента виждам себе си повече като треньор на клуб, който би трябвало да се учи и усъвършенства, както и да отиде в по-добра лига, в случай че това е допустимо ", приключи Душан Керкез.
 Душан Керкез: Стартът беше фрапантен, трябваше ни време, с цел да се съвземем
Душан Керкез: Стартът беше фрапантен, трябваше ни време, с цел да се съвземем

Наставникът на Ботев разяснява успеха над Пирин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР