Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич заяви след победата

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич заяви след победата
Коментари Харесай

Валентич: Последната седмица беше много интензивна за нас

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич съобщи след успеха с 2:1 в контролата против Металист (Харков), че ще желае тимът да е оптимално пресен за първия мач от новия шампионат против Хебър (Пазарджик).

" Това беше първи мач след две седмици тежка подготовка. Не ми хареса първото полувреме. Опитвахме от самото начало да играем в средата и им дадохме доста голови благоприятни условия ", съобщи Валентич.

" Второто полувреме беше доста по-добро, изключително първите 30 минути. Бързо движение, игра с едно допиране. Сменихме малко позициите, сменихме и двама играчи и това се отрази. Отбелязахме два гола и имахме още един късмет. За първи мач това е добре ", добави той.
 Ботев (Пд) стартира контролите си на турска земя с победа
Ботев (Пд) стартира контролите си на турска земя с победа

" Канарчетата " победиха Металист (Харков) с 2:1

" Тази предсезонна подготовка е по-къса с една седмица. Последната седмица за нас беше доста интензивна. Имахме 7 тренировки и един мач. Видях играчи, които бягаха на максимума си. Това е добре. В последните две седмици работихме доста по тактическата подготовка в офанзива и отбрана. "

" Опитваме се да сме оптимално свежи преди първия мач с Хебър. В неделя се прибираме, в понеделник ще почиваме, а от вторник започваме с активация ", добави Валентич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР