Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич обяви, че шведският

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич обяви, че шведският
Коментари Харесай

Швед отряза Ботев заради семейството си

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич разгласи, че шведският национал Симон Терн няма да подпише с " канарчетата ".

„ Симон счита, че не би било оптимално за фамилията му да подпише с Ботев, ние го почитаме. В моя свят фамилията постоянно е преди всичко. Жалко, тъй като Симон е доста добър футболист, само че в случай че фамилията не е предостатъчно, ще бъде неправилно да подпише с нас. Няма да е добре нито за нас, нито за него “, разяснява Валентич пред Fotbollskanalen.
poster

Треньорът на Ботев разгласи, че клубът води договаряния с различен шведски футболист, само че не пожела да разкрие неговото име.

В Швеция свързват с трансфер в Ботев Пловдив Джонатан Ринг, който е свободен сътрудник, откакто напусна Юргорден.

„ Работим интензивно. В много добра позиция сме, тъй като трансферният прозорец затваря чак на 28 февруари “, добави той,.

„ Насочил съм се към привличането на шведски футболисти по разнообразни аргументи. Познавам ги и ми е по-лесна връзката с тях. Знам по какъв начин работят, каква активност имат. В Ботев има доста технични футболисти и желаеме да намерим композиция с тактическа дисциплинираност от Швеция “, продължи наставникът на „ канарчетата “.

„ Нямаме проблеми с картотекирането на тези футболисти. Изграждаме нов тим, нови играчи. Важно е да опознаете тима. Отнема доста време. Сезонът стартира в петък. Засега се усещам добре, прави ми удоволствие “, сподели още Валентич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР